דרימרי

הדרימרי שלנו נולד מחלום (איך לא?) להביא בשורה מרעננת של אוכל איכותי ומוקפד המשלב מאפיים ריחניים בעבודת יד והכל מחומרי גלם מיובאים ומובחרים – אל מחוץ לתל אביב.

חוויה מסעירת חושים וטעמים בלתי נשכחים

השף קונדיטור, עידן מימון, אשר ניהל את הקונדיטריות המובילות בתל-אביב ובניהן של מסעדת טוטו, קלארו ועוד, חלם על מקום המשלב בייקרי איכותי עם לחמים טריים מידי בוקר, מאפים צרפתיים מיוחדים, יחד עם מסעדה המגישה מנות מוקפדות מהמטבח הצרפתי- איטלקי.

מילות המפתח הן בהחלט חלומות גדולים וחומרי גלם איכותיים

מזמינים אתכם להצטרף לחלום הזה –  לחטוף סנדוויץ סלמון ומיץ סחוט לפני העבודה, לשבת לקפה ומאפה קווין אמן עם הלפטופ, לקחת לחם מחמצת משובח למשפחה, לשבת אצלנו ולהנות מפיצות וטורטליני בעבודת יד או לבחור קינוח מהויטרינה שלנו , שאותו בטוח לא תרצו לפספס.